Qui som?

Tele Ràdio Taxi Lleida S.C.C.L es va constituir l’any 1997 amb la fusió de dos grans cooperatives, Tele Taxi Segre i Ràdio Taxi Lleida les quals ja comptaven amb més de 15 anys d’experiència.

Per això compta amb la major flota de taxis de lleida, més del 80% de la totalitat de llicències i una àmplia experiència en el sector. És una cooperativa amb una dinàmica de treball que ens permet oferir un servei organitzat, per solucionar amb rapidesa i eficiència, les seves necessitats de trasllat tant a nivell nacional com internacional.

Disposem de vehicles d’alta gamma (disponibles en 5 i 7 places) i taxis adaptats. tots ells disposen d’un sistema de gestió de flota que localitza els taxis via GPS-GPRS que assigna el servei per transmissió de dades al taxi més proper al lloc sol·licitat, evitant així, esperes innecessàries i optimitzant els recursos.

 

Serveis fixos
Si per motius o circumstàncies vostè, necessita un servei de taxi, de manera periòdica qualsevol dia de la setmana ia qualsevol hora, amb una sola trucada pot reservar i disposarà del seu vehicle sempre a la porta del seu domicili.
 
Rutes diàries
De recollida i trasllat d’empleats, assegurats, etc. amb petició prèvia o periòdica sota programació.
 
Serveis de taxi sanitari
Diàlisi, radioteràpia, recuperacions, etc. especialitat en mútues.
 
Serveis per a companyies
Estem a disposició de totes les companyies d’assistència en viatges.
 
Vehicles adaptats
Vehicles adaptats amb rampa per a persones amb mobilitat reduïda que requereixen desplaçaments en cadira de rodes. Aquests vehicles compten amb la garantia de els diferents models que estan homologats per realitzar aquest tipus de servei.
 
Serveis amb dos conductors
Per a la recollida del seu vehicle, en cas de control policial (Ex. Alcoholèmia) o qualsevol circumstància que l’impossibiliti conduir el seu vehicle, un conductor traslladarà el seu cotxe a l’adreça sol·licitada.
 
Cotxe particular
Si ho desitja li oferim la possibilitat que un dels nostres especialitzats xofers condueixi el seu vehicle particular. (Ex. Si vostè vol desplaçar-se al lloc de vacances disposant del seu vehicle privat, el taxista conduirà el seu vehicle per vostè).
 
Trasllat de mascotes
Traslladem la seva mascota on ho necessiti i amb la major comoditat.
 
Servei de compra
Si necessita realitzar qualsevol compra i per circumstàncies no pot sortir de casa, nosaltres la farem per vostè d’una manera ràpida, segura i còmoda).
 
Serveis de farmàcia, paqueteria en general
Si desitja que portem seus paquets d’un punt a un altre d’una manera ràpida, còmoda i segura, sol·liciti-ho simplement indicant-nos el punt de recollida i destinació.
 
Serveis de recollida a aeroports
Si necessita recollir un familiar o compromís de treball, nosaltres el recollim per vostè amb un cartell amb el nom de l’usuari del taxi o nom de l’empresa.
 
Serveis de casament
Fem que el seu dia sigui mes especial. Recollida dels convidats en el seu domicili. Trasllat a l’església, jutjat o ajuntament i posteriorment al lloc de la celebració.
 
Pagament amb targeta de crèdit
Disposem de vehicles que estan dotats de terminals electrònics per pagar el servei mitjançant targeta de crèdit.
 
Facturació mensual a empreses
Possibilitat de facturar a crèdit, simplement amb un número d’abonat. Complet informe detallat dels serveis sol·licitats.
 
Servei de pinces
Si vostè es queda sense bateria en el seu vehicle, Tele Ràdio Taxi Lleida disposa de pinces per arrencar el motor del seu cotxe.
 
Accessoris taxis
Porta esquís, cadenes, cadires d’acte per a nens, enganxi per a remolc, pinces per a vehicles.
 
A Lleida des de 1987

Tele Ràdio Taxi Lleida

Som la primera empresa de taxis de Lleida, des de 1987 donant servei a la població

On som?

Tele Ràdio Taxi Lleida.
Carrer de la Llibertat, 54
25005 - Lleida

© Tele Ràdio Taxi Lleida 2024 |
Política de Privacitat | Design Piqture